اگر اهل موسیقی هستید برای لذت بیشتر از طبیعتگردی و گردش، اسپیکر را فراموش نکنید. پخش موسیقی در فضای باز، جنگل، ساحل و… میتواند لحظات مفرح و به یادماندنی رقم بزند. امروزه اسپیکرهای بلوتوثی قابل حمل از محبوبیت بالایی برخوردارند. یکی از دغدغههای مهم کاربران، این است که اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟ از معیارهای مهم خرید اسپیکر که باید توجه ویژهای به آن داشته باشید میزان شارژدهی آن میباشد که میتوانید براساس میزان استفاده خود از اسپیکرهای موجود در بازار انتخاب کنید.
باتری از فاکتورهای مهم شارژدهی اسپیکر است؛ باتریهایی که در اسپیکرها مورد استفاد قرار میگیرند، لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری هستند. باتریهای لیتیوم یونی بسیار قدیمی هستند اما به شکل گستردهای در صنعت دیجیتال استفاده میشوند.
باتریهای لیتیوم پلیمری، باتریهای بروزتری هستند که دوام بالایی دارند و پیشرفتهترین نوع باتری موجود در بازار میباشند که در برندهای مختلف عرضه شدهاند.
میکروفن اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟
میکروفن اسپیکر یک وسیله سرگرم کننده و درعین حال کاربردی است. طراحی و رنگبندیهای مختلفی که میکروفن اسپیکرها دارند؛ امروزه توجه بسیاری را جلب کرده و علاوه بر کودکان، بزرگترها نیز میتوانند در پیک نیک و سفر و… استفاده کنند.
این وسیله بسیار به کار تورلیدرها میآید؛ به طوری که میتوانند در سفر جهت اعلام جزییات سفر و سایر توضیحات استفاده کنند و با توجه به صدای مناسب میکروفن اسپیکر از توجیه مسافران مطمئن باشند.
اما در پاسخ به این سوال که مییکروفن اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟ حتما برای شما زمان بسیار بسیار مهم است و دوست دارید میکروفن اسپیکر شما در سریعترین زمان ممکن شارژ شود. لازم است همانطور که گفته شد در هنگام خرید به باتری این وسیله توجه کنید. در مجموع برای خرید میکروفن اسپیکر ابتدا مشخص کنید که چقدر قرار است هزینه کنید و براساس بودجه مورد نظر بهترین محصول را انتخاب کنید.
چرا شارژ اسپیکر زود تمام میشود؟
یکی از معضلاتی که پس از مدتی برای برخی اسپیکرهای قابل حمل و بلوتوثی پیش میآید، کاهش شارژدهی آن میباشد. پیشنهاد میشود در هنگام خرید توضیحات و راهنمای خرید محصول را به خوبی مطالعه کنید و در هنگام خرید اسپیکر ارزان یا گران قیمت حتما از خریدار سوال کنید که اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟ برای افزایش شارژدهی اسپیکر یکی از توصیههای مهم این است که اگر تا 90 درصد شارژ شد آن را بکشید؛ این نکته در افزایش طول عمر باتری اسپیکر بسیار حیاتی است.
پیشنهاد دیگر این که سعی کنید در هنگام شارژ، اسپیکر را خاموش کنید و به هیچ وجه از آن استفاده نکنید؛ زیرا در هنگام شارژ حرارت باتری افزایش مییابد و استفاده از اسپیکر باعث تشدید گرما میشود و سلامت باتری به خطر میافتد. اگر از اسپیکر برای مدت طولانی استفاده نمیکنید حتما آن را خاموش کرده تا شارژ آن برای دفعات بعد قابل استفاده باشد و مجبور نشوید دفعات زیادی آن را شارژ کنید.
مدت زمان شارژ اسپیکر
امروزه در بازار اسپیکرهای متنوعی موجود هستند و مدت زمان شارژ یک اسپیکر به عوامل مختلفی بستگی دارد. اسپیکرها دارای فرکانسهای متفاوتی هستند و کیفیت پخش متفاوتی نیز دارند اما یکی از نکات مهم در مدت زمان شارژ اسپیکر، توان آن است.
RMS نشاندهنده توان اسپیکر است که در برخی اسپیکرها با مضرب خاصی ضرب میکنند؛ سپس به صورت واحدی به نام PMPO نمایش میدهند. توان اسپیکر نیز به توان خارجی و واقعی تقسیم میشود که هر چقدر توان خارجی افزایش یابد، کیفیت پخش صدا نیز بیشتر میشود.
ظرفیت باتری نیز در شارژ اسپیکر اهمیت اساسی دارد و شارژ اسپیکرها مدت زمان واحدی ندارد و نمیتوان مدت قطعی در این تعیین کرد. مانند این است که دو پارچ را میخواهید از دو شیر آب پر کنید؛ برای تعیین زمان این کار متغیرهای مختلفی دخیل هستند.
بهترین منبع برای این که بدانید شارژ یک اسپیکر چقدر طول خواهد کشید، دفترچه راهنمای آن است؛ برای مثال شارژ یک اسپیکر 3 ساعت زمان میبرد و شما نیز ممکن است فراموش کنید آن را از برق بکشید؛ در این موقیعت استفاده از قطعکنهای زماندار راه خوبی برای حفظ سلامت و دوام اسپیکر شما میباشد.
برنامه فهمیدن شارژ اسپیکر
کاربران برای لذت بردن از موسیقی امروزه از اسپیکر و هندزفری استفاده میکنند و علاقمند هستند یک موزیک با کیفیت و شفاف بشنوند.
با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از بلوتوث در اسپیکرها، استفاده از سیم جهت اتصال این وسایل به موبایل به تدریج کنار رفت.
اما این سوال پیش میآید که اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟ برای شارژ اسپیکر برنامههای مختلفی موجود هستند که میتوان از آنها استفاده کرد. برای این که بفهمیم اسپیکرمان شارژ شده برنامه BlueBattنرم افزار اندروید خوبی است. بررسی و مقدار شارژ بیشتر هدفون ها، هدست ها، اسپیکر و دستگاه های بلوتوث کم مصرف (BLE) را با این اپ مشاهده کنید.
علاوه بر آن اطلاعات بیشتری می توانید توسط این نرم افزار از اسپیکر خود به دست آورید که به راحتی می توانید بعد از نصب به آن دسترسی داشته باشید.
دانلود و نصب آن از طریق گوگل پلی، بازار و… امکان پذیر است.
شارژ اولیه اسپیکر چقدر است؟
شاید خاطرتان باشد در گذشته با ظهور تکنولوژیهای اولیه در حوزه ارتباطات مانند موبایلهای دکمهای و یا اندرویدی، وقتی یک محصول جدید خریداری میکردید؛ توصیه میشد چندین ساعت به شارژ بماند تا به قول معروف آببندی شود.
امروزه شرکتهای سازنده محصولات شارژی برای افزایش کیفیت و رضایتمندی چندین بار از باتریها تست شارژدهی گرفته میشود. شارژ اولیه برای زمانی است که قرار است باتری اسپیکر خود را برای اولین بار شارژ کنید اما با تست شارژی که شرکتها از محصولاتشان میگیرند، معنایی ندارد.
یکی از سوالاتی که در خرید اسپیکر نو پیش میآید این است که اسپیکر نو چند ساعت باید شارژ شود؟ اگر اسپیکر نو خریداری کردید نیاز نیست مثل گذشته چندین ساعت به شارژ بزنید سعی کنید زمانی که شارژ آن به20یا 15 درصد رسید، به شارژ متصل کنید. توصیه میشود حدالامکان نگذارید شارژ اسپیکر شما به حدی برسد که اسپیکر خاموش شود.
اسپیکر jbl چند ساعت باید شارژ شود؟
اسپیکرهای jbl از اسپیکرهای محبوبی هستند که مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفتهاند. این اسپیکرهای بلوتوثی قابل حمل، وزن سبکی دارند و کوچک هستند؛ که این ویژگیها باعث شده قابل حملتر باشند.
میزان شارژ اسپیکرهای جی بی ال با توجه به باتری آن متفاوت است به همین دلیل نوع باتری و آمپر آن را از روی دفترچه راهنما مشاهده کنید تا در مورد میزان شارژ شدن آن اطلاعات بیشتری به دست آورید.
مینی اسپیکر چند ساعت باید شارژ شود؟
شارژ اکثر این اسپیکرها حدودا سه ساعت طول میکشد. بند مینی اسپیکر حمل آن را بسیار آسانتر میکند. اگر یک کوهنورد حرفهای هستید، مینی اسپیکر یک وسیله سبک و جالب میتواند همراه مناسبی برای شما باشد.
سخن پایانی
همانطور که در مطالب بالا گفته شد در شارژ اسپیکرها عوامل مختلفی موثرند. اما در مجموع اگر قصد خرید اسپیکر از برندهای مختلف را دارید با در نظر گرفتن نکاتی که مطرح شد؛ می توانید از نیکالا بهترین مدل ها را با قیمت رقابتی خریداری کنید. ضمانت اصل بودن کالا، ضمانت بازگشت و خدمات رسانی سریع، نیکالا را فروشگاه متفاوتی کرده است. ضمنا اگر نیاز به مشاوره تخصصیتری در خرید داشتید میتوانید با کارشناسان نیکالا تماس بگیرید تا هیچ ابهامی را باقی نگذارید.