وبلاگ

برخی از معایب اسپیکرهای برند که از آن بی خبرید!

معایب اسپیکر-نیکالا

معایب اسپیکر در مدل های برند بررسی شد، می توان به فلش خور نبودن، عدم پشتیبانی مناسب و… اشاره کرد. در مقاله امروز از سایت نیکالا به شرح معایب اسپیکرهای برند پرداخته شده است. دانستن معایب یک کالا می تواند به شما در یک انتخاب صحیح کمک زیادی کند.

خرید اسپیکر ارزان یا گران، بزرگ یا کوچک، تولید داخل یا خارج و… در وهله اول به نوع نیاز و سلیقه شما و در وهله دوم به میزان بودجه شما بستگی دارد.

مایل به خرید هر نوع اسپیکری که هستید، در کنار جستجو در مورد مزایای آن، حتما در مورد معایب آن نیز اطلاعاتی به دست آورید.

برندهای معروف اسپیکر

شرکت های تولیدکننده اسپیکر زیادی در سراسر جهان وجود دارند اما فقط تعداد کمی از آن ها توانسته اند به شهرت و محبوبیت دست پیدا کنند.

برندهایی مانند سونی، تسکو، مکسیدر، بوز و… نمونه هایی از برندهای شاخص هستند که می توانید به راحتی آن ها را در بازار لوازم و تجهیزات صوتی پیدا کنید. در ادامه به شرح مزایا و معایب اسپیکرهای تولیدی از بعضی برندهای معروف در بازار ایران پرداخته شده است.

اسپیکر مکسیدر بهتره یا تسکو

خیلی از افراد که علاقه مند به خرید اسپیکر هستند از این دو برند نیز سوال می کننده که آیا اسپیکر مکسیدر بهتره یا تسکو؟ برای پاسخ به این سوال یا باید نظرات مشتریان این دو برند را آنالیز کرد و یا این که با ویژگی های این دو برند بررسی کرد که کدام اسپیکر را بهتر است انتخاب کنید. در ادامه به بررسی برندهای مختلف اسپیکر می پردازیم.

برند تسکو

شرکت تسکو که با نام توسن سیستم شرق نیز شناخته می شود، یک شرکت ایرانی است که در سال 1381 تاسیس شده است. این شرکت کار خود را با تولید تجهیزات کامپیوتری آغاز کرد و بعدها توانست بر تنوع محصولات خود بیفزاید.

محصولاتی نظیر هدست و هدفون، اسپیکر، وبکم، هارد و فلش مموری، قطعات موبایل و… از تولیدات مهم این شرکت است.

قیمت پایین محصولات شرکت تسکو در مقایسه با نمونه های مشابه موجود در بازار، یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت این برند در بازار ایران است.

کیفیت بالا، قیمت مناسب و ظاهر زیبا از ارکان اصلی برند تسکو است که به عنوان شعار شرکت تسکو انتخاب شده است. محصولاتی مانند پاوربانک و هدست تسکو، در سال 2020 در گروه بهترین پاوربانک ها و هدست ها در سطح جهان قرار گرفته است.

یکی از محصولات شرکت تسکو که توانسته است به جایگاه خوبی در بازار ایران دست پیدا کند، اسپیکرهای این شرکت هستند. همه، اسپیکرهای تسکو را با طراحی های زیبا و جذاب، کیفیت صدای عالی نسبت به اندازه کوچک شان، مقاومت در برابر رطوبت و قیمت مناسب شان می شناسند.اسپیکرهای تسکو انتخاب مناسبی برای استفاده در محیط کار، منزل و سفرها هستند.

مانند تمامی برندها، برند تسکو نیز در بعضی مدل های خود دارای باگ یا باگ هایی است. در ادامه به معایب اسپیکر تسکو در تعدادی از مدل های آن اشاره شده است.

معایب اسپیکر تسکو

1- اسپیکر بلوتوثی قابل حمل تسکو در مدل  2359

در مورد این مدل اسپیکر، تنها ایرادی که وارد است، این است که نباید از آن انتظار بیس آنچنانی را داشته باشید. این ایراد در مقابل امکانات و کیفیت این محصول چندان به چشم نمی آید.

2- اسپیکر بلوتوثی قابل حمل تسکو در مدل 2331

نداشتن کابل آ یو ایکس و یک بانده بودن از معایب این اسپیکر عنوان شده است.

3- اسپیکر دکستاپ تسکو مدل 2060

کوتاه بودن سیم اتصال بین دو باند و وجود نویز، ایراداتی است که در این مدل اسپیکر محسوس است.

برند میکرولب

میکرولب نام شرکتی است که در زمینه تولید سیستم های صوتی و قطعات رایانه فعالیت دارد. این شرکت در سال 1998 در منطقه شنژن چین شروع به کار کرد. بلندگوهای چند رسانه ای، سیستم های سینمای خانگی و بلندگوهای استریو عمومی از محصولات تولیدی این شرکت است.

شرکت دیگری با همین نام در ایران نیز وجود دارد که در سال 1386 فعالیت خود در زمینه تولید تجهیزات صوتی آغاز کرده است.

میکرولب چینی در مقایسه با میکرولب ایرانی از کیفیت کمتری برخوردار است، به همین دلیل اگر قصد خرید محصولی مانند اسپیکر با برند میکرولب را دارید، حتما از فروشنده کشور سازنده آن را جویا شوید.

از محصولات معروف و خوشنام با برند میکرولب، باند و اسپیکر است. از دلایل این محبوبیت، می توان به خدمات و گارانتی پس از فروش این محصولات توسط شرکت میکرولب اشاره کرد.

اسپیکر بلوتوثی، اسپیکر دکستاپ و اسپیکر خانگی از مدل های تولید شده شرکت میکرولب است که در کنار ظاهر زیبایشان، از کیفیت خوبی نیز برخوردارند. پرفروش ترین اسپیکر میکرولب، مربوط به باند آن است.

این باندها دارای رقص نور هستند که به جشن های شادی شما جلوه ای ویژه می بخشد.

نقاط ضعف اسپیکرهای میکرولب

محصولات این برند نیز در کنار نقاط قوتی که دارند، دارای ضعف هایی نیز هستند. از مهم ترین ضعف ها و معایب اسپیکرهای میکرولب از نظر کاربران، افت کیفیت صدای باند بعد از مدت زمانی نسبتا کوتاه است.

البته این مشکل در همه تولیدات این برند وجود ندارد. اگر با این مشکل روبرو شدید، نگران نباشید وفقط به خدمات پس از فروش میکرولب مراجعه کنید.

برند مکسیدر

مکسیدر نام شرکتی انگلیسی است که فعالیت خود در زمینه تولید تجهیزات صوتی از سال 1979 آغاز کرد. شرکت مکسیدر توانسته است در چندین کشور، برند مکسیدر را به ثبت برساند.

این برند در سال 1392 با هدف تولید محصولات با کیفیت در کنار قیمت مناسب در ایران شروع به فعالیت کرد.

از محصولات این شرکت می توان پخش کننده خانگی مکسیدر، ضبط مکسیدر، دی وی دی پلیر مکسیدر و اسپیکرهای مکسیدر را نام برد.

از نقاط قوت اسپیکرهای مکسیدر می توان به طراحی زیبا در کنار حفظ کیفیت در ساخت، اشاره کرد. اما همیشه در کنار نقاط قوت، ردی از نقاط ضعف نیز وجود دارد.

این موضوع در مورد همه محصولات در همه برندها صدق می کند. از معایب اسپیکر مکسیدر می توان به عدم پشتیبانی از بلوتوث اشاره کرد.

برند سونی

بدون شک حداقل یک بار نام سونی به گوشتان خورده است. سونی یک برند معتبر در سطح جهانی است که طرفداران بی شماری در سراسر جهان دارد.

شرکت سونی در سال 1946 در ژاپن تاسیس شد. انتخاب نامی آسان که در همه زبان ها به یک شکل تلفظ شود، یک ایده جالب از سوی موسسان این شرکت بود که در عین سادگی، معنی مرتبط با محصولات تولیدی شرکت سونی را نیز در بر می گیرد. سونی در لاتین به معنای صدا و صوت است.

کنسول های بازی، دوربین های عکاسی، لب تاپ و سیستم های صوتی تصویری از مهم ترین محصولات این شرکت معروف است.

معایب اسپیکرهای سونی

معایب اسپیکر بلوتوثی-نیکالا

اسپیکرهای سونی مانند دیگر محصولات آن، از شهرت کافی در بازارهای جهانی برخوردار هستند. مزایای بی شمار این اسپیکرها، آن ها را تبدیل به یکی از مهم ترین برندها در بازار اسپیکر کرده است.

اما برند بودن یک محصول نمی تواند باعث چشم پوشی از معایب آن گردد. معایبی که در بعضی مدل های اسپیکر سونی وجود دارند عبارت است از:

ضد آب نبودن، وزن زیاد و در نتیجه حمل و نقل دشوار در محیط های باز و در مسافرت.

معایب اسپیکر بلوتوثی

اسپیکرهای بلوتوثی در بین طرفداران موسیقی از محبوبیت ویژه ای برخوردار هستند. بی سیم بودن، حمل و نقل آسان، دارا بودن توان خروجی نسبتا بالا نسبت به اندازه کوچک شان، امکان برقراری تماس از طریق این اسپیکرها و… از امتیازات و ویژگی های اسپیکر بلوتوثی است که مورد نیاز هر فرد علاقمند به موسیقی است. اما این اسپیکرها در کنار این ویژگی های مثبت، دارای پوئن های منفی نیز هستند.

معایبی مانند حساسیت کم، سیگنال ضعیف، قطع و وصلی صدا، مشکل در تنظیم ولوم و نویز از مشکلات و معایبی است که ممکن است در اسپیکرهای بلوتوثی به وجود آیند.

1- حساسیت کم

هرچه حساسیت یک اسپیکر بلوتوثی کم باشد، میزان صدای آن نیز کمتر خواهد بود.این ویژگی منفی زمانی پررنگ می شود که بخواهید از آن در یک محیط پر سر و صدا استفاده کنید.

همچنین اسپیکری که از حساسیت کمی برخوردار باشد، نیاز به مصرف برق بیشتری پیدا می کند. اگر کمی بیشتر هزینه کنید می توانید اسپیکرهای بلوتوثی که با نام اسپیکرهای همراه نیز شناخته می شوند، را با حساسیت بالا خریداری کنید تا در دورهمی ها از صدای مطلوب آن لذت ببرید.

2- حساس بودن یا آسیب پذیر بودن سوکت شارژر در اسپیکرهای بلوتوثی:

این مشکل در اغلب اسپیکرهای بلوتوثی قابل مشاهده است، به همین دلیل لازم است تا به هنگام شارژ، نهایت دقت را داشته باشید تا هیچ گونه فشار و تکانی به سوکت وارد نشود.

3- ضعیف شدن سیگنال در اسپیکرهای بلوتوثی

ضعیف شدن سیگنال یک مشکل اساسی در این نوع اسپیکرها است که بعضا دیده می شود. با ضعیف شدن سیگنال در اسپیکرهای بلوتوثی، عملا این اسپیکرها کارایی خود را از دست می دهند.

به هنگام خرید از قوی بودن سیگنال اسپیکر اطمینان حاصل کنید. همچنین در حین استفاده از آن نیز، نبود مانع و اندازه فاصله مناسب را نیز چک کنید.

4- قطع  و وصل شدن صدا

وجود اتصالی در سیم های اسپیکر بلوتوثی به راحتی می تواند باعث اختلال در صدا شود. اگر اسپیکرتان دچار این مشکل شد، حتما موضوع را با فرد ماهر در این زمینه در میان بگذارید. حساسیت سیم های اسپیکر بلوتوثی، نیازمند فردی متخصص برای تعمیر است.

5- ولوم نامنظم

اگر کلید ولوم اسپیکر شما دچار مشکل شده است، ممکن است از گرد وغباری باشد که درون کلید جاخوش کرده است.

6- وجود نویز در صدای اسپیکرهای بلوتوثی

این مشکل، باعث کلافگی هر شخص موسیقی دوست است. در صورت بروز چنین مشکلی، حتما تعمیر آن را به فردی کاربلد بسپارید و به هیچ عنوان خود وارد عمل نشوید مگر اینکه خودتان، آن فرد کاربلد باشید.

در کل انتخاب برند اسپیکر کاملا به سلیقه شخص بستگی دارد. ظاهر، کیفیت، قیمت و دیگر ویزگی ها، هرکدام به تنهایی می تواند دلیل انتخاب برند یک اسپیکر توسط شخص باشد.

تنوع در بازار لوازم صوتی به قدری زیاد است که بعید است شخصی، نتواند اسپیکر مورد نیازش را در آن پیدا کند.

جمع بندی

برندهایی که در این مقاله از آن ها نام برده شد، از برندهای معتبر و خوشنام در بازار لوازم و تجهیزات صوتی در ایران محسوب می شوند. خرید محصول از شرکت های برند، تا حد زیادی باعث آسودگی خاطر شخص از کیفیت و دوام آن محصول می گردد، اما توجه داشته باشید که با کیفیت بودن یک محصول از یک برند، مهر تاییدی بر باکیفیت بودن دیگر محصولات آن برند نیست.

هر برند معمولا با یک یا دو محصول خود به اوج می رسد، زیرا شرکت ها نمی توانند در آن واحد بر روی تمام محصولات خود تمرکز کنند. این کار از لحاظ قانون بازاریابی نیز صحیح نیست.

برای مثال امسال تمرکز بر روی فروش هدفون صورت می گیرد، پس باید تمرکز اصلی شرکت بر روی این محصول باشد تا بتواند با جلب رضایت مشتریان، در رقابت با برندهای دیگر پیروز شود.

سوالات متداول

کدام ویژگی ها باعث افزایش قیمت در اسپیکرها می گردد؟

مهم ترین ویژگی در بالا رفتن قیمت یک اسپیکر، بالا بودن توان خروجی آن است. همچنین نگهداری شارژ به مدت طولانی در باتری اسپیکر نیز باعث افزایش قیمت یک اسپیکر می گردد.

آیا می توان از اسپیکرهای بلوتوثی در مهمانی استفاده کرد؟

برای مهمانی بهتر است از اسپیکرهایی که به صورت مستقیم به منبع تغذیه برق وصل می شود، استفاده کنید. این اسپیکرها دارای توان خروجی بالا نسبت به اسپیکرهای بلوتوثی هستند.

چرا اغلب اسپیکرهای بلوتوثی دارای خاصیت ضد آب هستند؟

اکثر طرفداران اسپیکرهای بلوتوثی، آن ها را به هنگام مسافرت و طبیعت گردی نیز به همراه خود می برند. اسپیکرهای ضد آب در محیط های مرطوب و بارانی، دارای طول عمر بیشتری نسبت به سایر اسپیکرها هستند.

مشکل قطع شدن صدای باند خانگی مکسیدر چیست؟


برای مشکل قطع شدن صدای باند خانگی مکسیدر، اتصالات را چک کنید و منبع صدای دیگر هم تست کنید. در صورت ادامه مشکل، تنظیمات صدا و کنترل‌های اسپیکر را بررسی کرده و در صورت لزوم به تعمیرکار مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *